Lite fix hemma

Det finns alltid saker som ska fixas hemma, ja det kommer alltid upp nya saker som man vill fixa och göra iordning. Så det är inte så lätt alltid att hinna med det. Men man får ta lite i taget och större saker kan man ju passa på att fixa när man man har semester eller liknande.

Små saker gör stor skillnad

Ja det finns saker som man kan göra som man tycker inte har någon betydelse men som faktiskt har det när man väl gör det. Då brukar man se en stor skillnad. Ja det är ju härligt att det är så att en liten sak som att byta fönsterkitt kan göra stor skillnad att det ser mycket finare ut. Ja det är ju jätte kul att man med en liten förändring kan göra så stor skillnad.
Det är ju det som är kul med inredning tycker jag att ibland så krävs det inte mycket för att göra enstor förändring och det är ju kul. Så är man sugen på att göra om men tänker att man måste göra stor förändringar för att det ska bli någon skillnad så har man fel, det kan räcka med något litet bara så blir det jätte bra och en jätte stor förändring. Så det är kul och det ska inte behövas så mycket.
Ja att fixa hemma och göra det fint är verkligen något som är härligt och som kan ge en härlig tillfredställelse. Så det kanske är något som man vill göra och fixa nästa gång man känner att man behöver lite omväxling och vill göra något nytt hemma.
Pröva med något litet som att byta ut kuddfodralen eller byta ut gardinerna eller köpa nya blommor, det kan göra mer skillnad än du tror. Det är härligt det, att fixar och sedan se resultatet av det man gjort.